Bebisfilt, muslinfilt, swaddle eller snuttefilt

Bebisfilt, muslinfilt, swaddle eller snuttefilt? Med en bebis i familjen behövs filtar, ja det behövs långt mer än en enda. Oavsett vilken typ av filt du söker hittar du väl utvalda barnfiltar med hög kvalitet hos oss på Cirkusfabriken. Vi har handplockat våra favoritfiltar från populära barnmärken som Liewood, Garbo & Friends, Konges Slöjd, Fabelab och Numero 74.

Muslinfiltar är tillverkade av mjuk bomullsmuslin, ett luftigt material som reglerar temperaturen mot huden och förhindrar att din bebis blir för varm. Muslinfiltar har många olika användningsområden, b.la. är de bra att ha till hands vid bebisens matstund, perfekt att lägga över axeln när det är dags att rapa. I vagnen är den mjuk och go för din bebis att leka med och blir en extra filt om det är lite kallare. En mjuk muslinfilt kan snabbt bli din bebis snuttefilt, och tur är väl då att många av våra muslinfiltar kommer i 2 eller 3-pack.

Riktigt fina muslinfiltar med söta mönster finner du bland våra produkter från danska Konges Slöjd och Garbo & Friends. Cirkusfabriken har muslinfiltar med körsbär och citroner, muslinfiltar i dova och ljusa färger från Konges Slöjd, muslinfiltar med ansikte och öron från Liewood och muslinfiltar i 100 % bomullsmuslin från Garbo & Friends.

Ett ofta förekommande ord vid sök på bebisfiltar är swaddle. Vad är då en swaddle? Traditionellt har swaddles använts till att linda spädbarn med, men en swaddle har tack vare sin lite större storlek långt fler användningsområden. En swaddle passar utmärkt att ha i vagnen, både som lakan och filt och som solskydd. Swaddles är även utmärkta filtar att ha när bebisen ska ammas eller matas. En swaddle är en perfekt amningsfilt. En vanlig egenskap hos en swaddle är att de blir mjukare ju mer de används. Cirkusfabriken har bl.a. fina swaddles från Numero 74 och Garbo & Friends.

En fin babyfilt eller snuttefilt är perfekt att ge bort i dop- eller namngivningspresent. Barnfiltar är uppskattade gåvor som håller länge och följer med barnet. Muslinfiltar och snuttefiltar är utmärkta små presenter att ge i samband med födsel eller vid en babyshower. Cirkusfabriken har ett väl utvalt sortiment av fina snuttefiltar från b.la. Liewood.

Letar du efter en lekfilt att lägga på golvet? Både Liewood och Konges Slöjd har lite tjockare lekfiltar som både är lätta att ta med och förvara när de inte används.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre + 2 =