Elodie Details top 5

Det kommer så otroligt mycket nyheter just nu. Vi får nya leveranser nästan varje dag. Det är svårt att hänga med och klurigt att veta vad man ska satsa på till barnrummet och barnens garderob i vår. Det finns ju så många alternativ! Därför har jag valt ut mina fem absoluta favoriter från Elodie Details vår- och sommarkollektion, för att göra det lite enklare för dig. Kollektionen från Elodie Details heter ”Happiness is born” och består av allt från lekmattor och förvaring till nappar, handdukar och solhattar. 

1. Nappar och napphållare har verkligen blivit en accessoar. Inte minst när napparna är så här fina. De nya napparna från Elodie Details finns i flera olika färger och mönster. Här är ”Powder Pink” och ”The ugly duckling”. Napparna är helt BPA-fri och har en anatomisk sugdel i ren silikon som inte ändrar form, inte åldras och som är lätt att hålla ren. Använd tillsammans med matchande napphållare från Elodie Details. 

 2. Det här tror jag blir en favorit i många badrum framöver och på stranden i sommar. Badcape Sweet Honey Harry från Elodie Details har gulliga detaljer och är tillverkad i fantastiskt mjukt material. Den är mysig att vira in sig i efter ett bad och jag önskar att den fanns i större storlek, då hade jag köpt en till mig själv. 

 3. Förvaring till barnrummet kan man aldrig ha för mycket av, det vet du! Varför inte slå två flugor i en smäll och ha förvaring som är både praktisk och snygg? Elodie Details förvaringskorgar står stabilt på golvet och rymmer mycket. Jag har faktiskt flera av Elodie Details förvaringskorgar hemma. En i badrummet, en i sovrummet och en i tvättstugan. Jag tror nog att jag behöver den här, StoreMyStuff Graphic Devotion, i vardagsrummet. 

 4. Kragar, kragar och kragar! Jag tror inte att någon har kunnat missa att kragar är vårens stora trend. Den här varianten från Elodie Details, Pierrot Dry Bib, funkar både som dekorativ krage och som dregglis. Elodie Details dregglisar har dubbla lager av supermjukt och Oeko-Tex certifierad bomull. Den är fuktavvisande och håller sig torr närmast huden. Jag fullkomligt älskar den här bilden – och kragen såklart! 

 5. Sist med inte minst är Elodie Details solhattar en av mina stora favoriter i vår och sommar. Solhattarna finns i vitt, turkost, gult och powder pink som på bilden. Den har en skärm framtill och går ner där bak för att skydda nacken. Den har två band som knyts under hakan och går att styla på flera olika sätt. Solen och sommaren känns kanske långt borta just nu, men veckorna går fort och det är hög tid att investera i en praktisk solhatt som skyddar bra. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 + 19 =