En dag hos oss på Cirkusfabriken

Är du nyfiken på hur en dag hos oss på Cirkusfabriken ut? Häng med timme för timme när vi packar ordrar, lägger upp nya produkter på sajten, besöker butiken och har eftermiddagsmöte.

Klockan 08.00: Godmorgon lagret! Vi har kontor och lager i samma byggnad, bara ett stenkast från vår fysiska butik i Höganäs. Så här städat som det är på bilden brukar vi inte ha. Vanligtvis står det kartonger, paket och pallar överallt. Men det är ett mysigt lager och vi trivs jättebra här. Vi har varit här i snart två år och till hösten tar vi över lagret bredvid också, vi får inte plats längre.

Klockan 09.00: Emma packar dagens ordrar. Vi packar kontinuerligt hela dagen för att få iväg alla ordrar så snabbt som möjligt. Vi har rekordsnabb leverans och levererar vanligtvis inom en dag. Att packa ordrar är väldigt kul men också väldigt tidskrävande. Det är en av de saker som tar upp mest av vår tid på dagarna.

Klockan 10.00 – Johanna lägger in nya produkter på sajten och uppdaterar startsidan med nya bilder. För det mesta dyker det upp nyheter på cirkusfabriken.se varje dag. Vi får ständigt leveranser och en stor del är varor som vi inte haft förut. Vi skriver alla produkttexter själva och tar majoriteten av alla bilder på sajten själva.

Klockan 11.00: Vi fotar lite bilder till Instagram. Vi delar i snitt tre bilder per dag och tar alla bilder själva så det är en del att fotografera varje vecka. De bilder som brukar vara mest uppskattade är våra flatlays.

Klockan 12.00: Vi besöker butiken på Magasin 36 en snabbis för att lämna av lite nyheter. Butiken har funnits i fem år och ligger i gamla, vackra lokaler. I butiken har vi en utvald del av vårt sortiment, vi får inte plats med allt fint. Butiken har öppet alla dagar förutom måndag.

Se butikens öppettider här.

Klockan 13.00: Efter ett snabbt besök i butiken stannar vi till i Saluhallens café och köper med fika till dagens eftermiddagsmöte. Saluhallen ligger vägg i vägg med vår butik och det är svårt att motstå deras goda kardemummabullar.

Klockan 14.00: Frida packar upp nyheter från Liewood. Vi får leveranser i princip varje dag och mycket tid går åt att plocka upp, scanna in och märka ut nya produkter.

Klockan 15.00: Björn från Postnord kommer och hämtar våra vagnar med paket.

Klockan 16.00: Dags för eftermiddagsmöte! Vi går igenom veckans ”att göra”-lista, Instagraminlägg, planerar inköp och nyhetsbrev, spikar samarbeten och annonsering. Dessutom passar vi på att fika! Det är svårt att motstå Pärlans kolor som ligger och lockar på hyllorna på lagret. Den fina mjölkkannan kommer från Quail Ceramics.

Klockan 17.00: Hej då lagret, tack för idag! Vi ses imorgon igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 − sex =