Fina napphållare i trä från Little Chew

Napphållare i trä från Little Chew

En napphållare är i många lägen en räddare i nöden. Då skadar det inte att den är fin också. Vi har fått in flera nya varianter i trä och silikon som håller nappen på plats och som är en rolig accessoar. Våra napphållare kommer från Little Chew och tillverkas för hand. Det innebär att alla är unika i sitt slag. Ge bort en fin napphållare i julklapp, vi lovar att det blir en uppskattad present bland alla nyblivna föräldrar.

Handla napphållare från Little Chew här.

Det är två systrar som står bakom varumärket Little Chew. De tyckte att det saknades fina napphållare i trä och silikon. Little Chew blev till och nu levererar de napphållare till hela världen. Alla produkter från Little Chew är tillverkade för hand i giftfri silikon och 100% naturligt björkträ. Produkterna är såklart testade och når upp till högsta säkerhetsstandard i Europa och USA.

En napphållare från Little Chew blir därför dagens julklappstips. Med denna fina napphållare från Little Chew slipper man ständigt leta efter bebisens napp då den alltid finns nära till hands. Våra napphållare från Little Chew passar fint ihop med napparna från Bibs och blir tillsammans en perfekt julklapp.

Handla nappar från Bibs här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio + sexton =