Fruktkorgar från Ferm Living

Korg päron, päronkorg, Ferm Living
Päronkorg från Ferm Living

Ingen har väl kunnat undgå de fina förvaringskorgarna från Ferm Living Kids. De syns lite överallt i Instagraminlägg och på bloggar. Vi är fullkomligt förälskade i den stora päronkorgen som är perfekt till förvaring i barnrummet. En korg formad som ett päron, kan det bli bättre? Ja, kanske. Nu finns den flätade korgen från Ferm Living även som ett äpple.

Handla Ferm Living hos Cirkusfabriken

Korg äpple, Ferm Living
Liten korg äpple, Ferm Living
Päronkorg, Ferm Living

Dessa ljuvliga korgar från Ferm Living Kids finns i två storlekar. En lite större förvaringskorg som rymmer allt från tvätt och leksaker till halsdukar, vantar och mössor i hallen. Eller varför inte ha korgen i badrummet och förvara handdukar i den? Både päronet och äpplet finns i stor storlek. Detsamma gäller den lilla flätade korgen.

Den lilla päronkorgen & äppelkorgen funkar fint till förvaring av småsaker som smycken, teknikprylar, gosedjur och andra små skatter. Ställ den på köksbänken eller på en hylla som en inredningsdetalj. Vi lovar att den kommer dra allas blickar till sig.

Päronkorg Ferm Living
Liten päronkorg, Ferm Living
Stor korg äpple, Ferm Living
Stor korg äpple, Ferm Living

Ferm Living kommer verkligen med den ena fina nyheten efter den andra. De skapar tidlös inredning till barnrummet i dova färger och med riktigt fin kvalitet. Korgarna i form av ett äpple och ett päron är inget undantag som är tillverkade i flätad rotting. Tåligt och slitstarkt.

Vilken av korgarna från Ferm Living gillar du bäst? Päronkorgen har verkligen varit en storsäljare men vi tror att korgen i form av ett äpple kommer bli minst lika populär. Oavsett är korgarna perfekt till förvaring i barnrummet och snygga dessutom!

Korg äpple, Ferm Living
Barnrum Ferm Living

Läs mer om Ferm Living:

Höstnyheter till barnrummet

Vårnyheter från Ferm Living

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 16 =