Inredning till barnrummet från Done By Deer

donebydder-blogg7Letar du efter inredning till barnrummet, ett matset till de små eller smart förvaring? Då ska du spana in Done By Deer. Done By Deer är ett nytt varumärke hos oss på Cirkusfabriken som jag är riktigt glad över att vi har tagit in. Allting är så stilrent och genomtänkt. Och det passar fint in med vårt övriga sortiment. Jag tycker att Done By Deers tidigare kollektioner har varit lite för färgstarka för min smak, men det känns som att de har ändrat inriktning och satsar på en mer avskalad, skandinavisk design. 

donebydeer-blogg6donebydeer-blogg3donebydeer-blogg14donebydeer-blogg12donebydeer-blogg4Än så länge har vi fått in deras praktiska matset med tallrikar, underlägg, muggar och bestick till barn. Tummen upp för de greppvänliga besticken i silikon. Haklapparna sålde slut samma dag som vi packade upp dem, så det var ett gott betyg. Underläggen och matlådor kommer senare i oktober, detsamma gäller gosedjur, filtar, bäddset och babygym. Själv är jag väldigt svag för allt med svarta prickar på och det har Done By Deer gott om. Jag ser fram emot de prickiga förvaringskorgarna. 

donebydeer-blogg2donebydeer-blogg5donebydeer-blogg1donebydeer-blogg10donebydeer-blogg13En nyhet som Done By Deer presenterade för några veckor sedan är den fina babysängen. Jag föll pladask när jag såg pressbilderna och känner direkt att Sebras populära växasäng har fått konkurrens. Jag gillar den enkla, stilrena designen och tror att sängen från Done By Deer kan bli en klassiker. Det återstår att se. 

donebydeer-blogg8donebydeer-blogg9

Handla Done By Deer här >>

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − 2 =