Långärmad haklapp – världens bästa uppfinning

Haklapp och matset från Liewood

En långärmad haklapp. Kan det vara en av världens bästa uppfinningar? I alla fall om man har en son på 1,5 år som absolut ska äta själv. Även spagetti och köttfärsås som lämnar jobbiga fläckar som är svåra att få bort i tvätten. Därför tackar vi danska Liewood som har tagit fram långärmade haklappar, som funkar för alla tillfällen.

Handla haklappar till barn här

Långärmad haklapp
Långärmade haklappar från Liewood
Haklapp från Liewood

De långärmade haklapparna från Liewood kommer i flera färger och mönster. Ofta har de samma nyans som matseten från Liewood så att du kan matcha. Deras haklapp med lång ärm knäpper du enkelt i nacken med en tryckknapp. Den täcker hela framsidan på barnet och har en uppsamlingsficka nertill. Vid ärmsluten har haklappen resår så att maten inte kan åka innanför haklappen, vilket är himla smidigt.

Långärmad haklapp
Smidig uppsamlingsficka och resår vid ärmslut
Långärmad haklapp
Långärmade haklappar från Liewood

Jag vet inte riktigt vad vi gjorde innan den långärmade haklappen kom in i vårt liv. Jag antar att vi tvättade en hel del. Men nu är den tiden över. Tack Liewood och tack alla haklappar med lång ärm! Och du, haklappen är inte bara perfekt när det vankas mat. Den funkar även utmärkt när ditt barn ska pyssla eller måla för att undvika färg på kläderna.

Långärmad haklapp

Förutom de långärmade haklapparna har Liewood andra fina varianter. En klassisk modell som knyts i nacken och en haklapp i silikon som du enkelt kan skölja av efter varje användning. Alla haklappar från Liewood har mjuk kvalitet och skaver ingenstans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 4 =