Miss Della från Mrs Mighetto

Låt oss presentera Miss Della från Mrs Mighetto. En alldeles unik liten tjej som du med all sannolikhet har stött på om du följer Ditte Svanfeldt @dittesvanfeldt på Instagram. Ditte är mamma till Della som föddes med en cp-skada. Beskedet kom redan när hon låg i hennes mage. Della lever på begränsad tid med sin familj. Hon har aldrig kunnat prata eller gå, men hon förstår och känner mer av vad vi kan tro.

Som en hyllning till Della och hennes fantastiska mamma och familj har Mrs Mighetto nu tagit fram en ljuvlig poster som fått namnet Miss Della. 25 kr per såld poster går oavkortat till Hjärnfonden och deras arbeta med forskning kring sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar i hjärnan. Vi är så glada att vi på Cirkusfabriken får vara med och sälja Miss Della.

Så här skriver Mrs Mighetto själva om motivet.
…I taket lyser stjärnorna och glitter regnar ner i Miss Dellas bruna lockar. Hon dansar i takt till låga toner och hennes oövervinneliga styrka fyller rummet. Tiden stannar och Miss Della sprider magi, idag är det glitter och fjärilar. Här och nu är alla tillsammans och kärleken besegrar allt.

Miss Della från Mrs Mighetto släpps passande nog på Alla hjärtans-dag den 14 februari. Du kan bevaka och köpa henne hos oss på Cirkusfabriken här. Till skillnad mot tidigare motiv från Mrs Mighetto är Miss Della inte limiterad edition. Miss Della kommer att leva på obegränsad tid. Hon ska finnas för alltid!

Vill du följa Ditte och hennes familj kan du kika in på hennes blogg:
https://dittesvanfeldt.vimedbarn.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × tre =