Mrs Mighetto – The forgotten tivoli

Mrs Mighetto lanserar ny kollektion – The forgotten tivoli. Kollektionen släpps den 15 september och består av sju olika motiv. Mr Bill, Miss Penny och Miss Hanna kommer att säljas separat. Det kommer även två stycken 2-pack i form av Mr William och Night Carousel samt Miss Lola och Lost Carousel. Kollektionen från Mrs Mighetto är som vanligt magiskt vacker. Så här beskriver Mrs Mighetto själva kollektionen:

”Ingen tror längre på historierna om det bortglömda tivolit. Som en saga som fallit ur tiden. Länge pratade man om det, men nu tycks tivolit helt glömts bort. Det fanns historier om figurer med speciella krafter som lyckats stanna tiden och som klarat av att gömma sig från världen. Ryktet säger att man räddade några utvalda hjältar till ett mycket hemligt ställe då det onda försökte utplåna det goda. Men det var så länge sedan att ingen längre bryr sig om att söka efter sanningen…”

 

Här kan du bevaka ditt favoritprint från The forgotten tivoli >

Som vanligt är bilderna som Mrs Mighetto levererar fantastiska. Jag förstår inte var de hittar inspirationen till att skapa så många magiska motiv efter varandra. Det är något visst med just cirkusar och tivolin. Det ska bli spännande att se hur The forgotten tivoli tas emot av alla Mrs Mighetto-fans. Min personliga favorit är Night Carousel – motivet på karusellen under en stjärnhimmel. Jag är även svag för Mrs William på sparkcykeln. Vilket motiv från The forgotten tivoli är din favorit?

Tillsammans med den ny kollektionen The forgotten tivoli kommer Mrs Mighetto även med två vimplar med pappersfigurer till barnrummet. Pappersfigurerna hänger i grå tvinnad tråd blandat med träkulor. Tryckt på 1100 g matt papper. Vimplarna kommer att kosta 350 kr. Redan nu kan du köpa Mrs Mighettos Wall Friends hos oss på Cirkusfabriken. Det är vimplar i papp med Miss Alice, Miss Astrid och Flying Sparrow som motiv. Du hittar vårt utbud av Mrs Mighetto här >.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två + 7 =