Nya Rubens Barn Ecobuds Mini

Rubens Barn har kommit med en charmig liten nyhet. Deras populära Ecobuds-dockor finns nu i liten variant – Ecobuds Mini. Rubens Mini Ecobuds heter Basil, Lily, Flora och Elm. Till skillnad från de lite större dockorna är dessa ”minisar” bara 23 cm långa. Perfekt till lite yngre barn som vill ha en docka att gosa med.

Spana in de nya Mini Ecobuds från Rubens Barn här

Rubens Barn Mini Ecobuds har två band på ryggen så att du enkelt kan knyta fast dockan, i till exempel vagnen eller på babygymmet. Dockan är handgjord helt i tyg, vilket gör den mjuk och kramgo. Dessutom innehåller Mini Ecobuds inga farliga ämnen eller delar och går därför att ge till den nyfödda bebisen.

En annan sak som vi verkligen gillar med de nya dockorna från Rubens Barn är att för varje såld ”Mini Ecobud” så gör Rubens Barn en donation till att plantera ett träd i utvalda regioner runt om i världen tillsammans med Onetreeplanted.org. Ett initiativ som vi tycker är riktigt bra!

Om du gillar Rubens Barn sedan innan kommer du älska de här små dockorna – Basil, Lily, Flora och Elm. Mini Ecobuds är verkligen en utmärkt present till den nyfödda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 − fyra =