Snygg och stilrent från Buddy & Bear

Jag har förälskat mig i ett nytt märke – nämligen Buddy & Bear. De gör muggar, glas, tallrikar och brickor till barn. Allting är tillverkat i BPA-fri plast som är extra tålig och kan därmed tappas i golvet flera gånger om. Bra, inte sant? Jag gillar deras stilrena, lekfulla design. Inga starka färger, inga konstiga mönster. Enkelt och snyggt. Ibland behöver det inte vara svårare än så. Buddy & Bear kommer från England och det är ett par som står bakom märket. Det senaste året har jag sett deras produkter överallt i sociala medier och nu kände jag att det var dags att köpa in lite till Cirkusfabriken. Här kan du handla Buddy & Bear. 

Jag tycker att Buddy & Bear passar både stor och liten. Därför var jag inte sen med att plocka med mig lite hem. Som brickan med texten ”Yay”, några glas och tallrikar. Jag tänkte att vi ska ha dem på vårt nya lager och kontor som står klart i april. Glasen från Buddy & Bear är förresten också i BPA-fri plast. Det kan man inte tro när man ser dem. Det ser verkligen ut som riktiga glas, men är mycket mer greppvänliga för små händer. Allt från Buddy & Bear är fint att duka med när det är dags för barnkalas eller fredagsmys. Använd till exempel brickorna och tallrikarna för uppläggning som på bilden ovan. 

Hur söta är inte äggkopparna, glaset med björnen och tallriken med texten ”Nom nom nom nom….”? Hoppas du gillar Buddy & Bear lika mycket som jag! Jag tror, och hoppas, att Buddy & Bear kommer att bli en stor succé! 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fyra =