Träleksaker från Kids Concept

Träleksaker från Kids Concept

Vi på Cirkusfabriken älskar träleksaker. Vi försöker alla plastbanta så mycket som vi bara kan, både privat och när det gäller utbudet på vår sajt. Det är inte alltid lätt då många leksaker fortfarande tillverkas i plast. Men, det finns många fina alternativ och leksakerna från Kids Concept är ett exempel på det.

Se så fint hemma hos Towe Rönne-Petersén som driver Instagramkontot @towerp.
Det är hon som har tagit alla fina bilder i detta inlägg.

Träleksaker från Kids Concept

Träleksaker är inte bara finare, de håller dessutom bättre och är roligare att ge bort i present till någon som fyller år. Genuina träleksaker är även uppskattat att ge bort i doppresent. Med leksakerna från Kids Koncept kan man skapa ett helt kök åt barnen, bygga upp en kiosk eller ett café med en kassaapparat som tar både kort och kontant. Vem drömde inte om det som liten?

Träleksaker från Kids Concept

I Kids Concepts sortiment finns bland annat de här fina bakelserna i trä. De har även sju sorters kakor, en leksakstårta och ett dryckset i trä med olika toppings. Får det lov att vara en varm choklad med grädde på toppen? Med träleksakerna från Kids Concept kan man bjuda alla man känner på fika. Hur bakelserna smakar låter vi vara osagt, men de är minsann fina att titta på.

Träleksaker från Kids Concept

Se så fint när allt står uppställt så här. Är det några leksaker du ska investera i under hösten är det Kids Concepts träleksaker. Barnen kommer ha så mycket kul med att leka affär, bjuda på fika och sälja grönsaker i sitt marknadsstånd. Ja, ett sådant finns också i Kids Concepts sortiment.

Du hittar alla leksaker från Kids Concept här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 13 =