Vackra nyheter från Konges Slöjd

Matset från Konges Slöjd
Vackert matset med flamingos från Konges Slöjd

Konges Slöjd slutar aldrig att förvåna oss. De tar fram den ena vackra saken efter den andra. På löpande band. Det finns inget slut på finheterna. Nu har de kommer med ännu fler nyheter och vi blev helt till oss när leveransen kom. Har du någonsin sett något finare matset? De nya matseten från Konges Slöjd kommer med två olika motiv och består av en tallrik, en skål, en mugg och ett bestickset.

Se alla nyheter från Konges Slöjd.

Bokstavsmugg från Konges Slöjd
Muggar med bokstäver från Konges Slöjd

Konges Slöjd har även kommit med bokstavsmuggar. Typsnittet på bokstäverna och illustrationerna är så vackert tillsammans. Förutom matset och muggar så har Konges Slöjd utökat sitt sortiment med ännu fler bitleksaker. Deras bitleksaker som kom förra året är några av våra mest sålda produkter. Och vi förstår varför, de är verkligen så fina. Inget annat märke gör lika fina bitleksaker till bebisar som Konges Slöjd.

Bitleksak påfågel från Konges Slöjd

Ja, du ser ju så fin. En bitleksak i form av en påfågel. Denna påfågel finns även som skallra. Den lilla bollen uppe i högra hörnet är också ny och finns i tre färger. Den fungerar både som aktivitetsleksak och är perfekt för bebisen att bita på vid tandsprickning. Visst är de blå tonerna i bilden helt ljuvliga? Muslinfilten är också från Konges Slöjd, i färgen teal.

Mobil med kaniner från Konges Slöjd
Bitleksak Konges Slöjd
Bitleksak tvättbjörn från Konges Slöjd

Fler nyheter från Konges Slöjd är den fina mobilen med de tre kaninerna samt bitleksaken i form av en tvättbjörn. Tvättbjörnen ligger på muslinfilten i färgen cedar wood. Hoppas du gillar nyheterna från Konges Slöjd lika mycket som vi. Och håll utkik, fler nyheter är på ingång inom de närmsta veckorna. Bland annat två nya födelsedagståg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 15 =