Vi lanserar en ny webshop – Poppy Darling

Vi har en hemlighet att berätta. I slutet av november lanserar vi ännu en webshop. En storasyster till Cirkusfabriken. Vi har valt att döpa henne till Poppy Darling. Det blir en helt ny sajt med saker till dig. Saker att inreda med där hemma, saker att unna sig på grå dagar och produkter som är fina att ge bort till någon du tycker om.

Redan nu kan du signa upp för nyhetsbrev på:
www.poppydarling.se

Vi fick idén till Poppy Darling efter att vi startade vår ”Till dig”-kategori på Cirkusfabriken. Kategorin blev väldigt omtyckt av våra kunder och vi började spåna idéer på att göra kategorin till en helt egen sida, med ett eget namn och som ett eget varumärke. På den vägen kom Poppy Darling till och nu har vi arbetat med konceptet sedan i somras.

Följ gärna Poppy Darling på Instagram @poppydarling.se

Vi började med att kontakta fantastiska Anna Núñez för att få hjälp med att designa logotypen. Vi sa att vi ville ha en logotyp med vallmo och att den skulle andas skandinavisk design med fransk charm. Anna fick helt fria tyglar och vi tycker att resultatet blev fantastiskt. Vi älskar vår logotyp och ikonerna som hör till.

Vi är väldigt nervösa över hur Poppy Darling ska tas emot men vi hoppas att Poppy Darling ska växa fram och bli en inspirerande plats med bara vackra ting. Hoppas du vill följa med på vår resa och att vi ses vi lanseringen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 1 =